Kawa Espresso 5 Estate Organic
Johan & Nyström - Espresso 5 Estate Organic
Te syropowate espresso pełne owocowej słodyczy jest naszym oczkiem w głowie od 2006 roku. To jest wynik łącznenia wszystkiej wiedzy jaką posiadamy w sztuce budowania espresso. Mieszanka zawsze wywodzi się z pięciu różnych gospodarstw, pochodzących bezpośrednio od rolników, którzy są naszymi najbliższymi współpracownikami.
Gospodarstwa niekiedy są jednak różne, ale rezultat jest ten sam. Dumnie owocowe espresso o średniej kwasowości, miękkim body i niekwestionowaną równowagą. W ramach naszej pracy z rozszerzonym środowiskiem możemy się skupić na rozwijaniu relacji z gospodarstwami ekologicznymi, jesteśmy dumni, że Espresso 5 estate jest w 100% ekologiczny i certyfikowany.
Gospodarstwa niekiedy są jednak różne, ale rezultat jest ten sam. Dumnie owocowe espresso o średniej kwasowości, miękkim body i niekwestionowaną równowagą. W ramach naszej pracy z rozszerzonym środowiskiem możemy się skupić na rozwijaniu relacji z gospodarstwami ekologicznymi, jesteśmy dumni, że Espresso 5 estate jest w 100% ekologiczny i certyfikowany.
Te 5 gospodarstw które przyczynia się do powstania aktualnej mieszanki to teraz:
Kolumbia El Roble - płukana Caturra
Brasilien Fazenda Ambiental Fortaleza - naturalny Yellow Bourbon
Kostaryka Las Lajas - Caturra suszona w miodzie
Panama Duncan Estate - naturalna Caturra
Etiopien Sidamo Killenso Ressa Cooperative - płykany Heirloom
Wszystkie pięć ziaren kaw są jasne, czyste i słodkie, pozwala to na wydłużenie czasu ekstrakcji bez tworzenia goryczy. W związku z tym zalecamy także zwiększoną ilość kawy do dalszego promowania lepkości i smakowych doświadczeń.
Kolumbia El Roble - płukana Caturra
Brasilien Fazenda Ambiental Fortaleza - naturalny Yellow Bourbon
Kostaryka Las Lajas - Caturra suszona w miodzie
Panama Duncan Estate - naturalna Caturra
Etiopien Sidamo Killenso Ressa Cooperative - płykany Heirloom
Wszystkie pięć ziaren kaw są jasne, czyste i słodkie, pozwala to na wydłużenie czasu ekstrakcji bez tworzenia goryczy. W związku z tym zalecamy także zwiększoną ilość kawy do dalszego promowania lepkości i smakowych doświadczeń.